@prefix azonOnto: <http://id.e-science.pl/ontologies/azonOnto#> .
@prefix collection: <http://id.e-science.pl/vocab/collection/> .
@prefix dcterms: <http://purl.org/dc/terms/> .
@prefix kv: <http://id.e-science.pl/vocab/kv/> .
@prefix person: <http://id.e-science.pl/vocab/person/> .
@prefix rdf: <http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#> .
@prefix rdfs: <http://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#> .
@prefix records: <http://id.e-science.pl/records/> .
@prefix skos: <http://www.w3.org/2004/02/skos/core#> .
@prefix unit: <http://id.e-science.pl/vocab/unit/> .
@prefix xml: <http://www.w3.org/XML/1998/namespace> .
@prefix xsd: <http://www.w3.org/2001/XMLSchema#> .
records:2326 a azonOnto:EducationalMaterial ;
azonOnto:acceptanceDate "2018-03-09"^^xsd:date ;
azonOnto:authorInfo [ a azonOnto:AuthorInfo ;
azonOnto:affiliation unit:12 ;
azonOnto:author person:783 ;
azonOnto:position 1 ],
[ a azonOnto:AuthorInfo ;
azonOnto:affiliation unit:12 ;
azonOnto:author person:4413 ;
azonOnto:position 2 ] ;
azonOnto:collection collection:1,
collection:6 ;
azonOnto:creationYear 2018 ;
azonOnto:description "Nutmeg and Mace. Nutmeg is not a nut, but the kernel of an apricot-like fruit. Mace is an arillus, a thin leathery tissue between the stone and the pulp; it is bright red to purple when harvested, but after drying changes to amber. The pulp of the nutmeg fruit is tough, almost woody, and very sour. In Indonesia, it is used to make a delicious jam with pleasant nutmeg aroma (selei buah pala)."@en ;
azonOnto:destinationGroup "administracja publiczna"@pl,
"nauczyciele"@pl,
"naukowcy"@pl,
"ogół społeczeństwa"@pl,
"przedsiębiorcy"@pl,
"studenci"@pl,
"uczniowie"@pl ;
azonOnto:fileInfo [ a azonOnto:FileInfo ;
azonOnto:name "Experiment_5_WCAG_remake.docx"^^xsd:string ;
azonOnto:uri "https://data.e-science.pl/2326/Experiment_5_WCAG_remake.docx"^^xsd:anyURI ] ;
azonOnto:harmfulContent false ;
azonOnto:keywordInfo [ a azonOnto:KeywordInfo ;
azonOnto:name "związki chemiczne"@pl ;
azonOnto:uri "http://id.e-science.pl/vocab/kv/c139189"^^xsd:anyURI ],
[ a azonOnto:KeywordInfo ;
azonOnto:name "metody izolacji"@pl ;
azonOnto:uri "http://id.e-science.pl/vocab/kv/4881"^^xsd:anyURI ],
[ a azonOnto:KeywordInfo ;
azonOnto:name "właściwości chemiczne"@pl ;
azonOnto:uri "http://id.e-science.pl/vocab/kv/c128380"^^xsd:anyURI ],
[ a azonOnto:KeywordInfo ;
azonOnto:name "Gałka muszkatołowa"@pl ;
azonOnto:uri "http://aims.fao.org/aos/agrovoc/c_23169"^^xsd:anyURI ] ;
azonOnto:language "Angielski"^^xsd:string ;
azonOnto:licenseInfo [ a azonOnto:LicenseInfo ;
azonOnto:name "CC BY-SA 4.0"^^xsd:string ;
azonOnto:uri "https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/legalcode.pl"^^xsd:anyURI ] ;
azonOnto:numberOfPages 14 ;
azonOnto:partner [ a azonOnto:Organization ;
azonOnto:name "Politechnika Wrocławska"^^xsd:string ] ;
azonOnto:placeOfCreation "Wrocław"^^xsd:string ;
azonOnto:scientificDiscipline "dziedzina nauk chemicznych / chemia (2011)"@pl ;
azonOnto:submitter [ a azonOnto:Person ;
azonOnto:name "Jadwiga Soloducho"^^xsd:string ] ;
azonOnto:title "Medicinal Natural Products – laboratory. Isolation of trimyristin from nutmeg"@en ;
azonOnto:usedIn [ a azonOnto:Lecture ;
azonOnto:lecturer person:783 ],
[ a azonOnto:Lecture ;
azonOnto:lecturer person:4413 ] .
RDF/XML
TURTLE
JSON-LD