@prefix azonOnto: <http://id.e-science.pl/ontologies/azonOnto#> .
@prefix collection: <http://id.e-science.pl/vocab/collection/> .
@prefix dcterms: <http://purl.org/dc/terms/> .
@prefix kv: <http://id.e-science.pl/vocab/kv/> .
@prefix person: <http://id.e-science.pl/vocab/person/> .
@prefix rdf: <http://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#> .
@prefix rdfs: <http://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#> .
@prefix records: <http://id.e-science.pl/records/> .
@prefix skos: <http://www.w3.org/2004/02/skos/core#> .
@prefix unit: <http://id.e-science.pl/vocab/unit/> .
@prefix xml: <http://www.w3.org/XML/1998/namespace> .
@prefix xsd: <http://www.w3.org/2001/XMLSchema#> .

records:2321 a azonOnto:EducationalMaterial ;
    azonOnto:acceptanceDate "2018-03-08"^^xsd:date ;
    azonOnto:authorInfo [ a azonOnto:AuthorInfo ;
            azonOnto:affiliation unit:12 ;
            azonOnto:author person:783 ;
            azonOnto:position 1 ],
        [ a azonOnto:AuthorInfo ;
            azonOnto:affiliation unit:12 ;
            azonOnto:author person:4413 ;
            azonOnto:position 2 ] ;
    azonOnto:collection collection:1,
        collection:6 ;
    azonOnto:creationYear 2018 ;
    azonOnto:description "Piperine can be isolated in good yield from ground black pepper (Piper nigrum), which is made up of 5-9% of alkaloids that also include piperidine, piperettine and piperanine. Pepper’s pungency was found in 1821 to be due to piperine and piperanine Historically, pepper has been thought to cure many illnesses such as cancer, malaria, and cholera; however, today it is most commonly used as a food additive [1,2]."@en ;
    azonOnto:destinationGroup "administracja publiczna"@pl,
        "nauczyciele"@pl,
        "naukowcy"@pl,
        "ogół społeczeństwa"@pl,
        "przedsiębiorcy"@pl,
        "studenci"@pl,
        "uczniowie"@pl ;
    azonOnto:fileInfo [ a azonOnto:FileInfo ;
            azonOnto:name "Experiment_1_WCAG_remake.docx"^^xsd:string ;
            azonOnto:uri "https://data.e-science.pl/2321/Experiment_1_WCAG_remake.docx"^^xsd:anyURI ] ;
    azonOnto:harmfulContent false ;
    azonOnto:keywordInfo [ a azonOnto:KeywordInfo ;
            azonOnto:name "piperydyna"@pl ;
            azonOnto:uri "http://id.e-science.pl/vocab/kv/c74201"^^xsd:anyURI ],
        [ a azonOnto:KeywordInfo ;
            azonOnto:name "metody izolacji"@pl ;
            azonOnto:uri "http://id.e-science.pl/vocab/kv/4881"^^xsd:anyURI ],
        [ a azonOnto:KeywordInfo ;
            azonOnto:name "związek chemiczny"@pl ;
            azonOnto:uri "http://plwordnet.pwr.wroc.pl/wordnet/synset/19589"^^xsd:anyURI ] ;
    azonOnto:language "Angielski"^^xsd:string ;
    azonOnto:licenseInfo [ a azonOnto:LicenseInfo ;
            azonOnto:name "CC BY-SA 4.0"^^xsd:string ;
            azonOnto:uri "https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/legalcode.pl"^^xsd:anyURI ] ;
    azonOnto:numberOfPages 15 ;
    azonOnto:partner [ a azonOnto:Organization ;
            azonOnto:name "Politechnika Wrocławska"^^xsd:string ] ;
    azonOnto:placeOfCreation "Wrocław"^^xsd:string ;
    azonOnto:scientificDiscipline "dziedzina nauk chemicznych / chemia (2011)"@pl ;
    azonOnto:submitter [ a azonOnto:Person ;
            azonOnto:name "Jadwiga Soloducho"^^xsd:string ] ;
    azonOnto:title "Medicinal Natural Products – laboratory - Alkaloids,  piperidine derivatives - isolation of  piperine  from black pepper"@en ;
    azonOnto:usedIn [ a azonOnto:Lecture ;
            azonOnto:lecturer person:783 ],
        [ a azonOnto:Lecture ;
            azonOnto:lecturer person:4413 ] .

RDF/XML

TURTLE

JSON-LD